Vize Başvuru ve Takip İşlemleri

Vize başvurunuz için gerekli olan belgelerinizi bizlere göndermeniz ile vize takibi başlar.

Belgeleriniz deneyimli kadromuz tarafından başvuru türünüze uygun olarak değerlendirilecektir. Eksik ya da hatalı bir belge varsa bu konuda tarafınıza bilgi verilecektir. Herhangi bir sorun yoksa sizin adınıza vize başvurunuz yapılacaktır. Başvuru neticesinde takibi sürdürülerek en kısa süre içinde netice alınmaya çalışılacaktır. Konsoloslukta işlemleriniz tamamlandıktan sonra pasaportunuzu tekrardan sizlere göndereceğiz. Otel, uçak rezervasyonlarınızı ve Seyahat Sağlık Sigortanızı da biz yapıyoruz.

Güvenli Vize için Bazı Detaylar
  • Seyahat Sağlık Sigortasını ne kadar uzun süreli yaptırırsanız o kadar uzun süreli vize alma şansınızı arttırırsınız.
  • Hesap dökümünüzü verirken mümkün olduğunca yüksek bakiye göstermek gereklidir, ilgili ülke, ne kadar yüksek hesabınız varsa ülkesinde o kadar harcama yapacağınızı düşünerek vizeyi daha kolay ve uzun süreli verir.
  • Daha önce vizenizin olmaması hiç alamayacağınız anlamına gelmez, hiç vizeniz olmasa dahi sizin yerinize başvuru yapabiliriz.
  • Tüm evraklardaki seyahat tarihleri birbiriyle aynı olmalıdır.
  • Turistik vizede seyahat tarihleri 7 günü geçmemelidir, not olarak uzun süreli vize talep edilmelidir.
  • Şirket dilekçeleri mutlaka kaşeli ve antetli kağıda yazılmalıdır.
Almanya Vizesi için Gereken Evraklar
  • a - Sigortalı Çalışanlardan
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu(Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu(Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 6 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 7 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 8 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 9 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 10 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 11 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 12 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 13 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri
  • 14 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 15 - Kimlik Fotokopisi
  • 16 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 17 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
Fransa Vizesi için Gereken Evraklar
  • a - Sigortalı Çalışanlardan
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu(Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu(Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 12 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 13 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 14 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 15 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 16 - Kimlik Fotokopisi
  • 17 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 18 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
İngiltere Vizesi için Gereken Evraklar
  • Genel Evraklar
  • 1 - Seyahat dönüş tarihi itibaren en az 6 ay geçerli ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport asılları (10 yıldan eski pasaportlar kabul edilmemektedir). Varsa eski pasaportlar mutlaka iletilmeli.
  • 2 - 2 adet 6 aydan eski olmayan arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • 3 - Kimlik fotokopisi
  • 4 - Gidiş - Dönüş uçak rezervasyonu veya ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
  • 5 - Otel rezervasyonu ( Uçak rezervasyonu ile uyumlu )
  • 6 - Bakiyeli banka hesabı ıslak imzalı imzalayan kişinin imza örneği ile birlikte. (Hesaplarda en az yurt dışında kalacağınız süre boyunca eğitim, yaşam, konaklama ve gidiş – dönüş uçak bileti giderleriniz için yeterli olacak miktarda en az 2.000 Euro para bulunması gereklidir)
  • Önemli Not: Vize alınabilmesi için yeni yatırılmış paranın kaynağının ispatlanmaması halinde problem yaşayacağınızı belirtiriz.
  • 7 - Turistik seyahatlerde ek olarak yatırım hesapları-gayrimenkul-kredi kart fotokopileri
  • 8 - Ticari-iş ziyaretleri için, davet eden şirketinden davet yazısı: Antetli, şirket kaşeli ve imzalı (orijinal veya faks/internet çıktısı).
  • 9 - Fuar ziyaretleri için fuar bileti ya da fuara kayıt olunduğuna dair belge,
  • 10 - Aile ziyaretlerinde isimlerine düzenlenmiş davet mektubu-davetiye gönderen kişinin kimlik ya da pasaport fotokopisi ve tam teşekküllü vukuatlı nüfus kayıt örneği gerekmektedir.
  • 11 - Eşi ile birlikte seyahat eden yolcular, ya da eş mal varlığı kullanacak yolcular, evlilik cüzdanı fotokopisi vermesi gerekir,
  • 12 - Reşit olmayan çocuklar için (anne-baba) noter tasdikli İngilizce düzenlenmiş (Muvafakatname ) verilmesi gerekmektedir.
  • 13 - Öğrenci olan yolculardan öğrenim gördüğü okuldan İngilizce düzenlenmiş öğrenci belgesi vermesi gereklidir.
  • 14 - Konsolosluk ödemeleri nakıt olarak yapıldığından odemeler nakıt ya da havale dekontu ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Odemesı alınmayan pasaportlar işleme girmeyecektir.
  • İşverenler
  • 1 - Konsolosluğa hitaben İngilizce düzenlenmiş dilekçe; Seyahat eden kişinin görevi, seyahat amacını, seyahat tarihini belirten firma antetli kağıda kaşeli, firma imza yetkilisi kişi tarafından imzalı olması gerekmektedir.
  • Önemli Not: Seyahat ticari ise mutlaka dilekçede masraflar şirket tarafından karşılanacağı belirtilmiş olması ayrıca belirtilmelidir).
  • 2 - İmza Sirküleri
  • 3 - Vergi levhasının son işlenmiş halinin fotokopisi
  • 4 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  • 5 - Faaliyet Belgesi, yada oda sicil kaydı İngilizce tercüme fotokopisi( 6 aydan eski olmaması gerekmektedir).
  • Önemli Not: Yurt dışına ilk defa çıkacak yolcular orijinal faaliyet belgesi vermesi gerekmektedir
  • Çalışanlar Ek Olarak
  • 1 - Sigortalı işe giriş bildirgesi, ya da İngilizce düzenlenmiş vakıf görev yazısı
  • 2 - SGK Hizmet Dökümü
  • 3 - Son 3 Ay Maaş Bordrosu
  • 4 - Sözleşmeli çalışan personelden noter tasdikli iş sözleşmesi İngilizce tercüme evrakları istenmektedir.
  • Emekliler
  • 1 - Seyahat amacını belirten İngilizce düzenlenmiş dilekçe
  • 2 - Emekli kart fotokopisi
  • 3 - Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti)
  • Önemli Not: Seyahat ticari ise mutlaka dilekçede masraflar şirket tarafından karşılanacağı belirtilmiş olması ayrıca belirtilmelidir).
  • 4 - Sigortalı işe giriş bildirgesi, ya da vakıf görev yazısı
  • 5 - Son 3 Ay Maaş Bordrosu
  • Uyarılar
  • 1 - Bayram, kongre ve fuar dönemlerinde konsoloslukların yoğun olduğundan başvurular 1 ay öncesinde yapılması tavsiye edilmektedir.
  • 2 - Vıp, Ekspres randevu alındıktan sonra iptal ve tarih değişikliğinde ücret iadesi bulunmamaktadır
  • 3 - Alınan vize ücreti vize çıkmadığında ve iptalinde iadesi yoktur.
  • 4 - Gereken bütün evrakların teslimi vizenin verilmesini garanti etmez, istenilen belgelerin haricinde sizden daha fazla ya da benzeri evrak istenilebilir.
  • 5 - Pasaportta yırtık ya da tahribat olduğu durumlarda konsolosluğun red kaşesi
Amerika Vizesi için Gereken Evraklar
  • a - Sigortalı Çalışanlardan
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 12 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 13 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 14 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 15 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 16 - Kimlik Fotokopisi
  • 17 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 18 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
Bulgaristan Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 12 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 13 - Kimlik Fotokopisi
  • 14 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
Hollanda Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 12 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 13 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 14 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 15 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 16 - Kimlik Fotokopisi
  • 17 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 18 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
Çek Cumhuriyeti Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 12 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 13 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 14 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 15 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 16 - Kimlik Fotokopisi
  • 17 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 18 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
İtalya Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu
  • 2 - Seyahat Sağlık Sigortası (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 3 - Otel rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 4 - Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan yapılabilmektedir)
  • 5 - Davetiye
  • 6 - Çalışmış olduğunuz firmadan gidiş dönüş tarihlerinin ve maaşın belirtildiği masraf ibareli dilekçe
  • 7 - Son 3 ay içinde alınmış orijinal Faaliyet Belgesi
  • 8 - 2015 yılı işlenmiş Vergi Levhası fotokopisi
  • 9 - Şirketin İmza Sirküleri
  • 10 - Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi
  • 11 - İşe Giriş Bildirgesi
  • 12 - Son 3 aylık Maaş Bordrosu (Islak Kaşeli ve İmzalı)
  • 13 - Güncel SGK 4A Hizmet Dökümü
  • 14 - Son 3 aylık hareketliliği gösteren orijinal kaşeli ve imzalı Banka Hesap Dökümleri (şahsa ve şirkete ait 2 adet)
  • 15 - Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 16 - Kimlik Fotokopisi
  • 17 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 18 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
Hindistan Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - 2 Adet Fotoğraf
  • 2 - İkametgah Belgesi veya Fatura
  • 3 - Gelir Belgesi / Banka Detayları
  • 4 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 5 - Orjinal Pasaport ve Fotokopisi
  • 6 - Eski Pasaportlar
  • 7 - Uçak Bileti ve Konaklama Detayları
Dubai Vizesi için Gereken Evraklar
  • 1 - 2 Adet biometrik resim (3,5*4,5 cm ebatlarında)
  • 2 - Pasaport aslı ve daha önceki shengen vizelerinin fotokopisi
  • 3 - Ev adresi ve İş Adresi
  • 4 - Kimlik Fotokopisi
E-BÜLTENE Kayıt Olun. Kampanyaları ve Fırsatları Kaçırmayın !